Randalls Honda CRX har kørt 1,6 millioner kilometer med samme kobling


Og motor – for den sags skyld.

Det sker ind imellem, at biler kører virkelig langt. Også meget længere end de 300.000 til 400.000 vi typisk betragter som skrotningsmoden i Danmark. Her er et eksempel fra USA.

1.002.473 miles. Så langt havde Randall Scotts Honda CRX kørt, da han i 2015 fik den serviceret hos Honda i den amerikanske by Tampa, Florida.


Det er mere end 1,6 millioner kilometer. Eller 66.000 kilometer (plus det løse) hvert år i 24 år. Bilen er nemlig fra 1991. Det svarer til, at bilen har kørt samme distance der er mellem Jorden og Månen og tilbage igen ikke bare én men hele to gange.

LÆS OGSÅ: Tysons Honda har kørt 1 million kilometer med samme kobling

Der er sket lidt på de sidste seks år. Men vi ved, at bilen stadig eksisterer. Og at den står præcis, som da Randall fik den serviceret. Altså med sit originale interiør, motor og kobling.

Det ved vi, fordi bilen i dag står udstillet hos selv samme forhandler. Altså Honda Tampa. Og her har de planer om, at den skal blive. Hvilket vi til fulde forstår.

Så gør det ikke så meget, at motoren er den brystsvage 1,6’er 106 hestekræfter og 132 newtonmeter. Tværtimod er de moderate kræfter nok, hvad der har holdt bilen kørende.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk