Reklame:

Nu sker det – danske elbil-ejere risikerer at tabe SINDSSYGT mange penge

Hvis man overvejer at købe en elbil, er FDM’s bedste råd at lade være. I hvert fald lige nu.

Danskerne købte rigtig mange elbiler i marts måned. Faktisk er der aldrig før blevet solgt så mange elbiler på en måned herhjemme før. Men det selvom det kan virke fristende at hoppe med på vognen, er det måske ikke det klogeste lige nu.

Sådan lyder advarslen fra FDM. Interesseorganisationen ser nemlig for sig, at elbilerne sagtens kan blive endnu billigere. Og det vil i den grad gå ud over dem som køber lige nu. Det skriver Finans.dk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Til mediet forklarer FDM’s Ilyas Dogru, at advarslen især hænger sammen med Teslas opførsel lige i øjeblikket. Alene i Danmark er har mærket skåret kraftigt af prisen tre gange siden januar. Mens det på hjemmemarkedet i USA faktisk er sket hele fem gange siden nytår.

Det kan ikke undgå at smitte af på brugtbilsmarkedet og dermed gøre det mere usikkert at købe en brugt bil. At gå efter – eller vente på – tidspunktet med det mindst mulige værditab, siger FDM, kommer bilkøberne dog ingen vegne med.

LÆS OGSÅ: Bilist fortryder: “Jeg byttede min Ford med en Tesla – og jeg hader det!”

Onsdag 19. april offentliggør Tesla sit regnskab for første kvartal af 2023. Men man har allerede offentliggjort, at der i perioden er solgt 425.000 biler med mærkets logo på i perioden. Tesla går efter at få solgt 1,8 mio. biler, inden året er omme.

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?