Reklame:

Bilist fortryder: “Jeg byttede min Ford med en Tesla – og jeg hader det!”

Kvaliteten er pinligt ringe, og noget af teknologien i en Tesla er håbløs, mener en bilist som fortryder sit køb.

Selvom elbiler er meget mere simple end deres benzin- og dieseldrevne modstykker, er det bestemt ikke alle bilister, der er lige begejstret for at skifte. Nogen fortryder helt. Også hvis springet ‘bare’ er fra én elbil til en anden.

Fortrydelse er præcis det, en engelsk Reddit-bruger hævder at sidde tilbage med. Skiftet fra en Ford Mustang Mach-E over i en Tesla Model Y har nemlig ikke været uden hovedpiner og frem for alt værkstedsbesøg.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Jeg har haft min bil (Tesla Model Y, red.) på værksted tre gange nu. To af gangene på grund af Teslas fejl, skriver bilisten i et indlæg.

Det er især Teslaens høje pris sammenholdt med den lave kvalitet og finish, der frustrerer ejeren, fremgår det af indlægget.

LÆS OGSÅ: SE LISTEN – Det scorer Kevin Magnussen i løn hos Haas

Faktisk, skriver ejeren, skal Model Y’eren nu på værksted en fjerde gang. Bilens ruder vil nemlig ikke køre helt op, når dørene lukkes.

Reklameblok:
– Det er irriterende at skulle dobbelt-tjekke for den slags hele tiden, skriver den knap så lykkelige elbil-ejer.

Noget andet er, at den engelske bilejer ikke stoler på Teslaens sikkerhedssystemer og andre funktioner. Såsom autopiloten.

– På en tur hen til og hjem fra mine forældre sætter jeg aldrig autopiloten til. Jeg er simpelthen bange for, at bilen pludselig katastrofebremser af sig selv.LÆS OGSÅ: Flere borgmestre enige: Danskerne skal FORBYDES at køre over 80 km/t

Bilisten forklarede, at sidst bilen bremsede af sig selv – det der også er kendt som ‘fantomopbremsning‘ – måtte bilisten bagved ud i undvigemanøvre for at undgå et sammenstød.

Vinduesviskere er det også galt med, melder Model Y-ejeren. De virker kun, når de selv vil. Og i kraftigt regnvejr virker de slet ikke.

– Men er der en let regn om morgenen, går vinduesviskerne amok, når bilen er parkeret. I min Mach-E valgte jeg ‘auto’-funktionen én gang og tænkte aldrig over det igen.

Om Model Y-ejeren har planer om at skifte bil igen – måske sætte sig tilbage bag rattet i en Ford Mustang Mach-E – melder indlægget ikke noget om.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?