Nej – det er ikke Photoshop: Bilen til højre findes!


Volkswagen Lamando “5XL” er næsten dobbelt så bred, som bilen den er baseret på.

Lamando er i forvejen en bil, som Volkswagen kun sælger til kineserne. Det er bare ikke nok. Altså i bredden. Derfor har nogle kinesiske bilbygger skabt – og hold nu fast – en 3 meter bred bil. Faktisk er bilen næsten dobbelt så bred som den almindelige Lamando.

En bil som Volkswagen i Kina ellers ikke er blege for at kalde for et overflødighedshorn af plads. Men der er altså meget mere plads i “5XL”. For at sætte det lidt i perspektiv var den sidste VW Passat sedan – som vi europæere kunne købe – også bare halvt så bred som det kinesiske monster på fire hjul.

LÆS OGSÅ: Volvo skrotter denne biltype i Danmark

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men det betyder også, at der er plads til flere. Foran kan der nu sidde fire personer. Mens der er plads til fem personer på det gigantiske bagsæde. Herhjemme skal du køre rundt i en minibus med VW-logo for at få plads til den slags.

Om bilen så rent faktisk kan køre, er straks et andet spørgsmål. For kigger man ned i det i øvrigt halvtomme motorrum, ser bare én drivaksel ud til at være forbundet til noget som helst.

@justinbuildcars

How abt ppl can a XXXXXL car take? #CapCut #fypシ #widebody #jdm #volkswagen #carsoftiktok #cartok

♬ Sunrise – Official Sound Studio

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk