Magnussen om podieplaceringer: Det er realistisk!

Foto: Haas F1

Trods nakkesmerter har Kevin Magnussen allerede understreget, at han er den rigtige mand i Haas-raceren. Faktisk er podiet inden for rækkevidde.

Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1. Og selvom nakken lige nu gør vrøvl, satte danskeren allerede i årets første grand prix en tyk streg under sin tilbagevenden til motorsportens fornemmeste klasse.

Femte pladsen i sæsonåbneren i Bahrain er indtil videre Haas-kørerens bedste resultat, men der er mere at komme efter. Det fortalte Magnussen selv, da han fornyelig medvirkede i den officelle Formel 1-podcast ‘Beyond The Grid’

Udover en snak om det nye liv som familiefar og det sensationelle comeback fik den 29-årige dansker nemlig også sat ord på, hvad han mener der er at komme efter i Haas-raceren. Nemlig podieplaceringer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:– Vi kæmper for at være det bedste team efter de tre store. Hvis man kan være det, har man den syvendebedste bil, hvis alt er normalt. Så det er ikke så mange biler, der skal have problemer, før man er på podiet, lyder det podcasten.

Spørgsmålet er, hvornår det bliver. Måske allerede i den kommende weekend. Søndag 24. april slippes Formel 1-feltet løs på den legendariske Imola-asfalt i Italien.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk