Reklame:

Lamborghini melder alt udsolgt ’i mere end 2 år frem’

Det går godt i Sant’Agata, hvor Lamborghini holder til. Faktisk går det så godt, at fabrikken nu lukker ordrebogen i to år.

Det kører for Lamborghini. Men det betyder også laaaaaaang ventetid. Kunder, der i disse dage forsøger at få fingre i et fabriksnyt eksemplar af topmodellen Revuelto, får at vide, at de må vente.

Og det meget længe. Faktisk er der nu så meget run på ordrebøgerne, at Lamborghinis venteliste til den nye V12-model er ’over to år lang’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Carscoops.

Ventetiden er der, selvom en V12-model fra Lamborghini aldrig har været bygget på et mere højteknologisk plan, end det er tilfældet med den nye Revuelto.

LÆS OGSÅ: Politiet opløste ulovligt gaderæs – ”Vi fik et tip, inden de gik i gang”

Men den nye italiener bør da også være ventetiden værd. I lighed med den højteknologisk produktion har en V12-model fra Lamborghini aldrig været vildere, end det lige nu er tilfældet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Med hjælpen fra hele tre elektriske motorer har den V12-motor på 6,5-liter, som stadig klarer sig helt uden turboer, svimlende 1.015 hestekræfter. Noget der gør den i stand til at ramme 350 km/t på toppen.

En motor har Lamborghini dog allerede sagt farvel til. Og det samme har søstermærket Audi faktisk også gjort. Læs mere om det her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?