Reklame:

Politiet opløste ulovligt gaderæs – ”Vi fik et tip, inden de gik i gang”

Lørdag aften rykkede Østjyllands Politi ud for at stoppe noget ulovlig gaderæs i Randers. Politiet kender personkredsen bag fra tidligere.

Det var et tip, der gjorde, at politiet kunne forpurre noget gaderæs i Randers, inden det rigtig gik i gang lørdag aften.

Det skriver TV2 Østjylland på baggrund af et interview med vagtchef ved Østjyllands Politi René Ludvig.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Tidligere skrev presse-fotos.dk, at flere personer muligvis var blevet anholdt i forbindelse med gaderæset. Men af TV2-artiklen fremgår det, at ingen blev anholdt, da forsamlingen opløste sig selv.

–  Det har været annonceret i nogle lukkede facebookgrupper. Men vi fik et tip, inden de gik i gang, lyder det fra vagtchefen,

I kommentarsporet til en Boosted-artikel om ’balladen’ lørdag aften fremgår det, at politiet dukkede op i en civilklædt Mini Cooper, før gaderæset blev sat i gang.

René Ludvig fortæller, at de forsamlede personer i Randers spredte sig for alle vinde, da kollegerne ankom til industrikvarteret. Persongalleriet er dog ikke noget, politiet ikke har set før.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?