Lamborghini beslaglagt – ejeren havde ‘glemt’ forsikringen


Han havde råd til bilen. Men politiet fandt ud af, at det haltede med forsikringen.

Det er ikke kun i Danmark, at politiet kan finde ud af at beslaglægge biler. Det kan ordensmagten i England også. Faktisk har vi her på Boosted før skrevet, om hvordan engelsk politiet har slået kløerne i superbiler.

Og denne gang er det  – igen fristes man til at sige – en Lamborghini, det drejer sig om. En Aventador SVJ for at være mere præcis. Som herhjemme er nogle af færdselspolitiets biler i England også udstyret med automatiske nummerpladescannere. Og det var den form for teknologi der ‘fik øje’ Lamborghini af én bestemt årsag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bilen kørte rundt i byen Milton Keynes 80 kilometer nord for hovedstaden London. Altså uden den ellers lovpligtige forsikring.

Twitter beskriver politiet i byen Lamborghinien som en smuk bil. Men hverken Aventadorens design eller præstationer hæver den over færdselsloven. Heller ikke i England.

Ses vi til Auto Show?


Politiet noterede sig i øvrigt, at bilisten bag rattet også have ‘glemt’ den forreste nummerplade. Historien melder ikke noget, om hvordan ejeren kan få bilen, der i England koster mindst 277.000 pund – godt 2,4 millioner danske kroner – igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk