Annonce:

Bilfabrik stopper produktionen af Fisker Ocean permanent

Der kommer formentlig ikke gang i produktionen af Fisker Ocean igen. I hvert fald regner fabrikken i Østrig ikke længere med bilmærket.

Fisker Inc. har aldrig haft sin egen fabrik. Alle mærket biler er produceret i Østrig hos Magna Steyr i Østrig.

Men nu fortæller fabrikken, at man ikke regner med at bygge biler for Fisker igen. Tidligere har bilmærket da også fortalt, at man vil sætte en stopper for produktionen i 6 uger.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Mandag i denne uge er der gået syv uger, siden produktionsstoppet blev meldt ud den 18. marts. Det skriver Motor-magasinet.

Magna Steyr er dog ikke helt færdig med Fisker. Og omvendt. For selvom fabrikken i Østrig for nylig har måttet fyre 500 ansatte på grund af udsigten til færre arbejdsopgaver, har østrigerne 195 millioner kroner til gode hos Fisker.

LÆS OGSÅ: Svensk by vil forbyde alle veteranbiler uden katalysator

Det oplyser bilfabrikken i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Penge der enten skal falde ved yderligere produktion, eller – som det nu er mere sandsynligt – at kontrakten mellem partnerne bliver ophævet.

Magna Steyr blev stillet i udsigt, at de sideløbende med Mercedes G-Klasser og Toyota Supra kunne spytte 20.000 til 23.000 Fisker Ocean af samlebåndet om året.

Hele sidste år blev det knap nok til 10.000 biler. Flere af bilerne mangler Fisker stadig at få solgt. Analytikere regner med, at Fisker har op mod 5.000 biler holdende på forskellige lagre rundt omkring.

Produktionsstoppet er ikke den eneste dårlige nyheder fra Fisker Inc. For mens grundlægger Henrik Fiskers hus nu er mere værd end hele bilmærket, fik danske Ocean-ejere lørdag en dårlig nyhed, der havde øjeblikkelig virkning. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler