Annonce:

500 mister jobbet – Elon Musk fyrer hel Tesla-afdeling

500 ansatte i den samme Tesla-afdeling har fået revet deres kontrakter midtover, lyder det i en intern mail fra bilmærket.

I slutningen af marts meddelte Tesla, at man vil skille sig af med mere end 10 procent af sine ansatte på verdensplan.

500 af dem arbejder i den samme afdeling, hvor den administrerende direktør Elon Musk nu har fyret alle. Det drejer sig om Supercharger-afdelingen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Reuters.

I den interne mail, som er lækket til pressen, skriver Elon Musk, at der udover de 500 menige stillinger også er røget to på Teslas chefetager. Nemlig de to chefer med de 500 mand under sig.

LÆS OGSÅ: Nu laves der igen nye reservedele til dødt bilmærke

– Forhåbentlig gør det her det klart, at vi bliver nødt til at være hardcore med antal ansatte og udgiftsreduktioner. Mens noget af ledelsen allerede tager dette seriøst, er det ikke tilfældet for alle endnu, skriver Musk i mailen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ud over de fyringer er der også allerede røget folk på bilfabrikkerne. Men det er umiddelbart et kaos. I hvert fald måtte sikkerhedsvagter pille de ansatte ud i forbindelse med en totalkontrol. Læs mere om det her.

Men Musk er ikke færdig med at fyre af den grund. Hele bilmærkets PR-hold i USA er også blevet nedlagt. Det gjorde Elon Musk for nylig klart på sin “X”-profil. Mediet ejer han i øvrigt selv.

Heller ikke meget dedikerede Tesla-ansatte er fredet. I slutningen af sidste uge fortalte en af de fyrede ansatte, at han ellers sov i sin bil på Teslas parkeringsplads for at kunne klemme flere timer ud af sit job. Et job han nu ikke længere har.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler