Annonce:

Bilmærket Fisker lukker tjeneste i Danmark øjeblikkeligt

Det konkurstruede bilmærke Fisker Inc. pakker nu sin vejhjælps-tjeneste sammen i hele Europa. Det sker med øjeblikkelig virkning.

Fisker-ejere er i forvejen ringe stillet, hvis bilmærket går konkurs. Og lørdag den 4. maj fik ejerne så endnu en dårlig nyhed fra den kant.

Fisker Inc. har nemlig valgt med øjeblikkelig virkning at lukke ned for den vejhjælp, som ellers er fulgt med mærkets biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser Fisker Inc. i en e-mail sendt til ejerne.

Vejhjælpen, som Fisker-ejerne nu altså ikke længere skal regne med, tilbød Fisker i 6 år eller de første 100.000 kilometer fra den dato, den enkelte bil blev købt. Altså lige indtil de ikke gjorde det længere.

Lige indtil den 4. maj var vejhjælpen tilgængelig i alle døgnets 24 timer året rundt. Men nu råder Fisker bilmærkets kunder til at søge alternativer, eksempelvis ved eget forsikringsselskab.

LÆS OGSÅ: Fisker Ocean totalskadet – havde én bule i døren

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hvad der præcis er årsag til nedlukningen af vejhjælpen er uklart, men Fisker giver selv et hint ved at henvise til mærkets usikre situation i øjeblikket.

For nylig kom det frem, at Fisker Inc. har varslet fyringer af samtlige ansatte inden for 60 dage. Ligesom mærket – endda før den dato – måske vil søge om konkursbeskyttelse. Læs mere om det her.

Electric-Vehicles.com kan desuden fortælle, at Fisker angiveligt har lukket sin forretning i New York, da man satser på at få allerede etablerede forhandlere til at varetage salget. Hvis mærket da overlever. Biler forsvandt i New York fredag den 3. maj.

Fisker er ikke det eneste bilmærke, der i disse dage brænder sig lynhurtigt gennem bunker af penge. Audi har eksempelvis tabt hele 8 milliarder kroner på bare 3 måneder. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her

Bilmærket Fisker lukker tjeneste i Danmark øjeblikkeligt
Sådan ser beskeden fra Fisker ud. Credit:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler