Annonce:

Tre ud af fire bilister foretrækker biler i disse farver

Tre ud af fire bilister svarer i en ny undersøgelse, at de lader sig påvirke af, hvilken farve bilen har, når de er på udkig efter den næste bil.

Hvilken farve din bil har er ikke helt ligegyldig.

I hvert fald ikke hvis du på et tidspunkt gerne vil af med den igen. I en ny undersøgelse, som bilforhandler-portalen Kamux står bag, svarer 3 ud af 4 bilister, at de vælger bil efter farve.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

De seneste år har hvid været den foretrukne farve. Sådan har det faktisk været lige siden 2019. Men nu ser farvevalget ud til at være blevet vendt helt på hovedet.

For 27 procent svarer, at de foretrækker sorte biler nu. Herefter kommer blå, sølvgrå og grå på en samlet andenplads som favorit blandt 13 procent af bilisterne.

LÆS OGSÅ: Der er fundet kokain og snifferør i hjemmeplejebil

Hvid må tage til takke med en tredjeplads. Det kan oversættes som favoritten blandt 12 procent af bilisterne. 11 procent vil helst have en rød bil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Undersøgelsen er baseret på 1.017 svar fra bilister med mindst én bil i husstanden. Alderen på bilisterne svinger mellem 18 og 70 år.

Og det er langt fra det eneste stykke statistik, der er lavet om bilisternes vaner på det seneste. Eksempelvis afslørede en anden undersøgelse, at psykopater foretrækker elbiler i en særlig farve. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler