Reklame:

Her er Youtube-filmen, du ikke må se – Tesla kører direkte mod barn

Videoen, der nåede at få flere tusinde visninger, er nu forsvundet fra platformen, fordi den overtræder nogle retningslinjer om skadeligt indhold.

13. august lagde Tad Park en video på Youtube. Visningerne gik amok, og det var måske godt nok. For Google, som ejer Youtube, fjernede næsten lige så hurtigt videoen igen. Begrundelse? Videoen overtræder Googles retningslinjer om voldeligt og skadeligt indhold.

Tad Parks video viser Teslas selvkørende system (FSD) udsat for en række katastrofesituationer. Først med mannequin, siden med en voksen basketball-spiller før Ted Park kørte direkte mod Ted Park egne børn. Et stod stille, mens et andet barn krydsede gaden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Under optagelsen kørte Ted Parks Model 3 13 km/t. Men det er altså ikke indhold, Youtube/Google bryder sig om.

– Vi sørgede for, at bilen genkendte barnet. Selvom systemet fejlede fuldstændig, var jeg parat til at tage over til enhver tid, skriver Ted Park i en mail til CNBC.

Teslas autopilot og selvkørende systemer har været under heftig beskydning på det seneste. Primært fordi systemerne ikke er så selvkørende som Tesla-ejerne måske tror. Mediet The Washington Post skriver, at systemet har været involveret i 273 trafikulykker i USA inden for det sidste år.

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?