Her er de Supra-dele Toyota vil producere igen

Toyota har offentliggjort, hvilke Supra-dele der kommer ud af deres GR Heritage Parts Project 

At Toyota vil producere Supra-dele igen, kunne vi her på boosted.dk allerede fortælle om i maj sidste år. Indtil nu har det dog været uvist hvilke.

Men nu har Toyota udløst lidt af spændingen. Det drejer sig om dele til Supra Mk.III og IV med de interne fabrikskoder A70 og A80. Men her i begyndelsen kun en håndfuld dele. Doge både til hjemmemarkedet og internationale købere.

LÆS OGSÅ: Studerende bygger Supra Roadster med 2JZ og saksedøre

Til den ældste og førstenævnte sætter Toyota gang i produktionen af kardanaksel, dørhåndtag, brændstofmåler, gummilister og emblemet til fronten.


Alt sammen dele, der er svære at opstøve på brugmarkedet, vurderer Toyota.

Til Mk.IV begynder man med produktionen af forlygter, dørhåndtag og bremseforstærkeren.

Toyota håber at kunne begynde på produktionen af delene allerede i år, men advarer om at selve leveringen kan strække sig ind i 2021. Nogle af delene lover fabrikken at have med til Tokyo Auto Saloon.

Skulle der sidder nogle Supra-ejere derude og sukke efter, at den del – de mangler – ikke er på listen, så er der faktisk håb. Toyota har oprettet en side, hvor man kan indesende forespørgsler på specifikke dele. Resten er op til fabrikken ( og den generelle efterspørgsel….)

Toyota er ikke den eneste bilfabrik, der har set idéen i at genstarte produktionen af dele til tidligere modeller. Nissan gør det samme til Skyline GTR-modellerne.


Reklame: