Haas og Kevin Magnussen har fået dansk sponsor

Foto: Haas

Sponsoraftalen betyder, at et nyt logo dukker op på Haas-bilerne og Kevin Magnussens køredragt.


Aarhus-virksomheden Lunar er dukket op i Formel 1. Den danske virksomhed har nemlig indgået en sponsoraftale med Haas F1, der har Kevin Magnussen i en af sine biler. Aftalen betyder, at Aarhus-firmaets logo vil sidde på både Haas-bilerne og Kevin Magnussens køredragt. Det skriver Haas F1 i en pressemeddelse.

Lunar er dog ikke den eneste danske virksomhed som tydligt optræder på en Formel 1-bil i år. Eksempelvis står der Bang & Olufsen på Williams-racerne.

Det danske logo vil allerede være at finde på Haas-bilerne i weekenden. Her kører Mick Schumacher, Kevin Magnussen og det øvrigt Formel 1-felt nemlig for første gang på den nye Miami International Autodrome i USA.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Løbet er det andet ræs på amerikansk jord i løbet af 2022-sæsonen. Næste år tager Formel 1 også Las Vegas med. Til den tid vil det være 42 år siden, der sidst har været en Formel 1-racer i byen.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk