Reklame:

Formel 1-kører vil have indført forbud: “Det er for farligt”

Mercedes’ George Russell har ikke kun noget at sige om egne rækker. I Formel 3 bør de ikke kunne med 30 biler på én gang, mener englænderen.

Det er for farligt, når juniorrækken Formel 3 køres med 30 biler på banen på én gang. I hvert fald hvis man spørger George Russell, der kører Formel 1 for Mercedes.

Englænderen har som sådan ikke noget at gøre med Formel 3, som han forlod i 2016. Det har dog ikke holdt den unge racerkører fra at have en holdning til seriens format.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Jeg kan godt være lidt bekymret for juniorkategorierne. Jeg synes virkelig ikke, at det bør være tilladt at køre med 30 biler ad gangen på banen i F3. Sådan bør det slet ikke være. Selv ikke tørvejr, siger Russell til Motorsportweek.

Russells udtalelser kommer ovenpå den debat om sikkerhed i Formel-klasserne, som den 18-årige Dilano van’t Hoffs tragiske død på Spa-banen i Belgien tilbage i juli har affødt.

LÆS OGSÅ: 3 ud af 4 danskere fatter ikke det samme skilt i trafikken, siger FDM

van’t Hoff kørte med i Formula Regional European Championship, da han på tragisk vis omkom 1. juli.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Fire år forinden overgik den samme tragiske skæbne F2-køreren Anthoine Hubert. Hubert blev bare 22 år gammel.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?