6 skøre færdselsregler – her må du ALDRIG løbe tør for benzin

Foto: Volkswagen Danmark/PR

At undrer sig over færdselsloven er sundt – for der findes virkelig nogle mærkelige regler derude.


Så her har vi samlet et lille udpluk af de mærkeligste færdselsregler, vi har kunne komme i tanke om. Og vi mener lille. For skulle vi have listet dem alle, ville du stadig sidde begravet i denne artikel, når vi rammer weekenden. Altså i næste uge…

Og den næste igen – måske.

Nå, lad os komme i gang. Og ja, den med at du ikke må løbe tør for brændstof på det tyske motorvejsnet er god nok. Så lad os snuppe den først.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Foto: pexels.com

Visse steder i Tyskland må du flå alt det liv, du overhovedet kan, ud af speederen. Men du vover på at løbe tør på Autobahn. Det er nemlig din egen fejl i myndighedernes øjne, og det kunne således være undgået.

LÆS OGSÅ: 8 skøre regler – her må du IKKE vaske bil om søndagen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det kan koste dig mellem 50 og 70 euro at køre tanken for de dyre dråber i Tyskland. Det samme gælder faktisk også i England, hvor det kan være en virkelig dum idé at gamble med tankmåleren. Ordensmagten kan stikke dig en bøde på op til 5.000 pund for den forseelse, skriver The Sun.

Foto: pexels.com

Bilpleje er vigtigt, det mener myndighederne i den amerikanske by San Fransisco også. Men de må have set en bilvask eller to udført på mærkelige måder. Ellers kan vi ikke forklarer, hvorfor det i staten er ulovligt at polere bil med ‘beskidt undertøj’.

Foto: pexels.com

Og lad os bare blive ved det der med bilpleje. For i Rusland er det nemlig strengt forbudt at kører rundt i en beskidt bil. Hvordan полиция (politiet, red.) nogensinde skal kunne håndhæve den regel, aner vi ikke.

Alligevel advarer flere rejsebureauer turister, der ønsker at leje en bil i landet, mod, at politiet kan finde på at stoppe dem for ‘forseelsen’.

Reklame:

Foto: Volkswagen Danmark

En afart af loven eksisterer faktisk i Danmark. Færdselspolitiet kan nemlig give dig en bøde for at køre rundt med en ‘utydelig’ nummerplade. Typisk koster 1.000 kroner hvis nummerpladen er snavset, ødelagt eller eksempelvis dækket af sne.

Foto: pexels.com

Og lad os bare blive ved nummerpladerne. For bilister, hvis biler er udstyret med nummerplader som ender på tallene 1 eller 2, må ikke bevæge sig ud i trafikken i hovedstaden Manilla. Tiltaget er et forsøg på at begrænse belastningen fra trafikken i byen, siger myndighederne.

Det er noget af det, der gør ondt helt ind i sjælen, hvis dine passagere gør det. Og i Schweiz er det faktisk forbudt ved lov – i alpelandet udløser det nemlig bøder at smække med døren.

Artikler og reklamelinks:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk