6 skøre færdselsregler – her må du ALDRIG løbe tør for benzin

Foto: Volkswagen Danmark/PR

At undrer sig over færdselsloven er sundt – for der findes virkelig nogle mærkelige regler derude.

Så her har vi samlet et lille udpluk af de mærkeligste færdselsregler, vi har kunne komme i tanke om. Og vi mener lille. For skulle vi have listet dem alle, ville du stadig sidde begravet i denne artikel, når vi rammer weekenden. Altså i næste uge…

Og den næste igen – måske.

Reklameblok:Nå, lad os komme i gang. Og ja, den med at du ikke må løbe tør for brændstof på det tyske motorvejsnet er god nok. Så lad os snuppe den først.

Foto: pexels.com

Visse steder i Tyskland må du flå alt det liv, du overhovedet kan, ud af speederen. Men du vover på at løbe tør på Autobahn. Det er nemlig din egen fejl i myndighedernes øjne, og det kunne således være undgået.

LÆS OGSÅ: 8 skøre regler – her må du IKKE vaske bil om søndagen

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Det kan koste dig mellem 50 og 70 euro at køre tanken for de dyre dråber i Tyskland. Det samme gælder faktisk også i England, hvor det kan være en virkelig dum idé at gamble med tankmåleren. Ordensmagten kan stikke dig en bøde på op til 5.000 pund for den forseelse, skriver The Sun.

Foto: pexels.com

Bilpleje er vigtigt, det mener myndighederne i den amerikanske by San Fransisco også. Men de må have set en bilvask eller to udført på mærkelige måder. Ellers kan vi ikke forklarer, hvorfor det i staten er ulovligt at polere bil med ‘beskidt undertøj’.

Reklameblok:

Foto: pexels.com

Og lad os bare blive ved det der med bilpleje. For i Rusland er det nemlig strengt forbudt at kører rundt i en beskidt bil. Hvordan полиция (politiet, red.) nogensinde skal kunne håndhæve den regel, aner vi ikke.

Alligevel advarer flere rejsebureauer turister, der ønsker at leje en bil i landet, mod, at politiet kan finde på at stoppe dem for ‘forseelsen’.

Foto: Volkswagen Danmark

En afart af loven eksisterer faktisk i Danmark. Færdselspolitiet kan nemlig give dig en bøde for at køre rundt med en ‘utydelig’ nummerplade. Typisk koster 1.000 kroner hvis nummerpladen er snavset, ødelagt eller eksempelvis dækket af sne.

Foto: pexels.com

Og lad os bare blive ved nummerpladerne. For bilister, hvis biler er udstyret med nummerplader som ender på tallene 1 eller 2, må ikke bevæge sig ud i trafikken i hovedstaden Manilla. Tiltaget er et forsøg på at begrænse belastningen fra trafikken i byen, siger myndighederne.

Det er noget af det, der gør ondt helt ind i sjælen, hvis dine passagere gør det. Og i Schweiz er det faktisk forbudt ved lov – i alpelandet udløser det nemlig bøder at smække med døren.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk