Reklame:

Corvette-ejer fløj 150 meter da hans bil delte sig i fire

Ifølge politiet delte bilen sig i fire. Ejeren blev kastet ud af vraget og landede 150 meter væk.

Nogle gange har man bare lov at være heldig. Ekstremt heldig. Præcis som det er tilfældet for en Corvette-ejer fra Florida.

Han overlevede på mirakuløs vis, at hans bil i et uheld delte sig i fire og kastede ham hele 150 meter væk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ulykken skete, da Corvetten blev ramt af en Mustang på en motorvejsstrækning tidligt lørdag morgen. Ifølge det lokale politi kørte de to biler ræs mod hinanden, da de løb tør for talent.

Før Corvetten brækkede sig i fire dele, ramte den en Toyota Prius på vejen. I Corvetten sad en 38-årige mand. Han blev efterfølgende kørt til et hospital i nærheden, hvor han blev behandlet for en række kritiske skader.

LÆS OGSÅ: Mercedes: “Dansker får yderligere to chancer i Formel 1-bil”

Mandag morgen i denne uge oplyste politiet i Florida, at manden tilstand stadig er kritisk og at ordensmagten endnu ikke har sigtet ham for noget i sagen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Efter ulykker har brandvæsnet frigivet billeder af Corvette-vraget. Og ud fra dem at bedømme er det ufatteligt, at den 38-årige stadig er i live.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?