Annonce:

Mercedes: “Dansker får yderligere to chancer i Formel 1-bil”

Danske Frederik Vesti kørte senest test for Mercedes’ Formel 1-hold  i Mexico i oktober måned – nu får han chancen igen.

Mercedes starter deres Formel 1-bil op for Frederik Vesti igen. Den unge dansker får denne gang ikke bare én men hele to chancer i W14-raceren.

Det skriver Mercedes F1 Team i en pressemeddelelse mandag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Helt konkret skal Vesti kører årets Young Driver-test i Lewis Hamiltons bil. Det sker efter sæsonens sidste løb på Yas Marina-banen i Abu Dhabi.

Derudover skal Vesti allerede i bilen under den første, frie træning før selve løbet på søndag i næste uge.

LÆS OGSÅ: Tesla vil lægge vinduesviskerne bag betalingsmur

Frederik Vesti, der kører sin anden sæson i Formel 2, ligger lige nummer 2 i serien. Før det sidste løb, som også skal køres i Abu Dhabi ligger danskeren 25 point efter franskmanden Théo Pourchaire på førstepladsen.

– Frederik kørte godt under den første FP1-session i Mexico City. Han kørte jævnt gennem programmet og hjalp os med at finde en positiv start på den weekend.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Vi ser frem til, at han er tilbage i bilen under Abu Dhabis grand prix-weekend. Det bliver en travl weekend for ham. Altså taget hans F2-forpligtelser i betragtning.

– Han har dog vist, at han har modenheden og selvtilliden til at klare dette. Og jeg er sikker på, at han vil få mest muligt ud af det i løbet af weekenden, siger Mercedes trackside engineer Andrew Shovlin.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler