Berørt racerkører forsvarer Schumacher-beslutning: Det skal I respektere!

Foto: Mercedes-AMG F1

Haas’ Nico Hulkenberg er ikke i tvivl. Schumacher-familiens lukkethed skal respekteres. 

Kun meget få uden for Schumacher-familien ved noget, om hvordan den syvdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumacher har det, efter han styrtede på ski for snart ti år siden.

LÆS OGSÅ: Politiet: Her endte stort, ulovligt gaderæs helt galt

Reklameblok:Ulykken, der skete i Frankrig i december 2013, har familien nemlig ikke villet fortælle om. Det samme gælder Michael Schumachers egentlig tilstand i dag. Det har vakt kritik i offentligheden. Men intet kunne være mere forkert, mener Haas’ Nico Hulkenberg i et interview med tyske RTL.

– Først og fremmest er jeg ikke i en position, hvor jeg kan sige noget om det (hans tilstand, red.), for jeg ved det simpelthen ikke. Men jeg er slet ikke berettiget til at sige eller give udtryk for noget.

– Respektér det, hvis det er sådan, familien ønsker det. For så er det sådan, det er, siger Hulkenberg ovenpå den tidligere Formel 1-teamchef Eddie Jordans udtalelser om netop Schumacher.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Han er der, og dog…
Eddie Jordan, der i 1991 havde Michael Schumacher som kører, kunne i et interview med bettingfirmaet OLBG da heller ikke sige meget om verdensmesterens tilstand.

– Han er der, men han er der ikke, lød det fra Jordan.

I lighed med Jordan er Nico Hulkenberg berørt af det, som desværre overgik Michael Schumacher den decemberdag i 2013.

– Det er ti år, hvor vi faktisk ikke har set eller hørt noget fra ham. Du ved, han stadig er der, men det er selvfølgelig en trist historie, at manden havde denne profession hele livet, hvor han legede med ilden hele tiden, og alt gik godt på nær få små skrammer. At sådan en ulykke skete på ski, er meget trist og svært at forstå.

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk