Politiet: Her endte stort, ulovligt gaderæs helt galt

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Et større gaderæs i det centrale Ringsted fik en brat ende, da en flugtbilist ramte to biler.

Der blev ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kørt gaderæs i forbindelse med et biltræf i det centrale Ringsted, da en flugtbilist lørdag aften ramte to andre biler i et kryds.

– Ulykken skete, da der blev kørt ræs, og en af parterne i uheldet stak efterfølgende af, siger vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, Boye Rasmussen, til TV2 Øst.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Hulkenberg kritiserer Tyskland: Engang var vi en bilnation… engang!

Vagtchefen siger til mediet, at ulykken ikke udløste alvorlige personskade. Alligevel blev en person kørt til kontrol på sygehuset efter hændelsen. TV2 Øst skriver videre, at træffet op til ulykken fyldte hele parkeringspladsen ved Godsbanevej bag Ringsted Banegård.

Et øjenvidne siger til mediet, at der i forbindelse med træffet blev kørt ulovligt gaderæs flere steder i Ringsted. Det har Midt- og Vestsjællands Politi dog endnu ikke bekræftet.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Politikredsen oplyser dog, at ingen fremstilles i grundlovsforhør i forbindelse med træffet, gaderæset eller ulykken.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk