Tidligere chef har dårligt ‘nyt’ om Michael Schumacher

Foto: Daimler AG

Familien har i snart 10 år været tæt på hermetisk lukket om den syvdobbelte verdensmesters tilstand.

– Michael er her uden at være det.

Sådan siger Michael Schumachers tidligere team-chef Eddie Jordan i et interview med OLBG.

Reklameblok:Dermed bekræfter Jordan, der mellem 1991 og 2005 lagde navn til et Formel 1, hvad Schumachers kone Corinna Schumacher desværre fortalte til Netflix i dokumentaren ‘Schumacher’ fra 2021.

Eddie Jordan fortæller samtidig, at han har fået et nej til at besøge Michael Schumacher i hjemme i Schweiz. Men som så mange andre har han fået et nej. Det er kun den absolut nærmeste familie, der besøger Michael Schumacher efter den tragiske ulykke.

Kun få ved noget
Når Eddie Jordan alligevel ved noget om Schumachers tilstand, er det fordi han har talt med Michael Schumachers søn Mick, der sidste år mistede sit sæde hos Haas.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Den eneste uden for Schumacher-familien, som tilsyneladende besøger Michael Schumacher, er den tidligere Ferrari-chef Jean Todt. Men heller ikke han vil sige alt for meget.

– Michael kæmper stadig. Jeg er altid forsigtig med den slags, men jeg vil mene, at Michael er i de bedste hænder, sagde Todt i 2020.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk