Annonce:

Tager pis på BMW: “Vi forærer vores sædevarme væk”

Sidste år kom BMW gevaldigt meget i modvind, da det kom frem, at tyskerne i stigende grad vil sælge funktioner på abonnement. Blandt andet sædevarme.

Moderne biler er avanceret. Sådan er det bare. BMW’er er så avanceret, at du nogle steder skal tilkøbe sædevarme. Ja, du læste rigtigt. Sædevarme er et tilvalg i mange nye BMW’er. Tyskerne regner med, at det bliver en milliard-forretning at sælge den slags udstyr på abonnementsbasis.

Men det er bestemt ikke alle kunder, der er vilde med idé. Og sidste år måtte BMW lægge øre til meget kritik for netop det træk. Hos Dacia forholder det sig lidt anderledes. Det Renault-ejede mærke fra Rumænien påpeger, at sædevarme er standardudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I hvert fald i modellerne Sandero Stepway, Duster og Jogger. Men har man alligevel ikke sædevarme – eksempelvis i en ny BMW – skal man være velkommen hos Dacias engelske forhandlere. Her står udvalgte forhandlere klar med hver 25 varmedunke.

Dem kan man få helt uden også at skulle købe en Dacia. Det gratis tilbud kører Dacia med mellem 1. og 2 februar. Eller så længe lager haves. Det kalder vi service!

Dacias engelske brand-chef Luke Broad siger, at varmedunkene skal ses ‘et sjov tiltag’ på en mere seriøs baggrund. Hos mærket skal kunderne nemlig ikke tvinges til at betale ekstra for udstyr, som allerede er i bilerne.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler