6 bilister mister kørekortet samme sted – den ældste er 72

Foto: Københavns Politi på Twitter

Først mistede tre kvinder kørekortet i den samme fartkontrol. Måske for at holde ligestillingens fane højt gjorde tre mænd præcis det samme tre dage efter. 

Ved politiet, hvad Boosted laver? Måske. I hvert fald har kommunikationsafdelingen hos Midt-og Vestsjællands Politi delt lidt af sammentræf med os. Måske i ligestillingens navn.

For selvom tre kvinder sidste tirsdag alle mistede kørekortet betinget, da de inden for en halv time mødte den samme fartkontrol på Blakledsvej mellem Kirke Såby og Hvalsø, viste det sig bare tre dage efter, at mænd kan trykke lige så hårdt på speederen.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Klam overraskelse – stangstiv kvinde knækkede sig i politibil

Fredag var en betjent nemlig ude med en laser på samme strækning. Og han skulle ikke vente længe på de første fartsyndere. Faktisk bare en halv time.

På strækningen er det tilladt at køre 50 km/t. Men en 43-årig mand fra Mørkøv lagde ud med at vise, hvordan kørekortet ryger med 90 km/t. Efter ham fulgte en 24-årig mand fra Kirke Eskildstrup med 88 km/t.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Alder er heller ikke nogen hindring. En 72-årig mand fra lokalområdet skal også op til en kontrollerende teori- og køreprøve, da han fløj forbi betjentens laser med 84 km/t.

Alle tre mænd blev udover deres hastighed gjort bekendt med, at de nu skal aflevere klækkelige beløb til statskassen.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk