Annonce:

Kina har budt på fransk bilmærke, siger Stellantis-chef

Bilkoncernen Stellantis har sagt nej til et bud på et fransk bilmærke, som chefen Carlos Tavares dog ikke vil sætte navn på.

Stellantis er ikke på vej ud af Italien. Alfa Romeo er i øvrigt heller ikke til salg, og det samme gælder for et af koncernens franske mærker.

Sådan kan man sammenfatte Carlos Tavares talestrøm, da han for nylig følte sig ‘tvunget’ til at lægge en masse rygter om Stellantis strategi ned.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I hvert fald er der tale om historier, som Stellantis ‘ikke mener har noget på sig’. At Alfa Romeo skulle være til salg kalder Tavares direkte ‘fake news’.

Det skriver Autocar.

LÆS OGSÅ: Så mange biler er beslaglagt for vanvidskørsel på 3 år

Når det så er sagt, vil Stellantis’ administrerende direktør gerne bekræfte, at koncernen har fået en henvendelse fra Kina. Den gik på et af koncernens franske bilmærker.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tavares vil dog ikke gå i detaljer om, hvilket bilmærke det drejer sig om. Men mulighederne er ikke voldsomt mange at tage af. Sammen med Peugeot og Citroën udgør udbryderen DS den franske del af koncernen.

Under præsentationen af Alfa Romeo Milano, der på grund af ballade i Italien, allerede har måttet skifte navn, erkendte Carlos Tavares også, at et ‘vestligt bilmærke’ i 2021 tilbød at købe netop Alfa Romeo.

Ydermere har der været intern uenighed i Stellantis-koncernen. Flere af cheferne ville nemlig nedlægge flere af de i alt 14 mærker, bilkoncernen består af. Det var især til debat, da PSA-gruppen slog sig sammen med Fiat-Chrysler i 2021.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler