Reklame:

20-årige skrev brutale bilannonce – nu brækker folk sig af grin

Det var en smal sag for Danielle at sætte ord på sin Peugeot 207. Det fik alle til at hylde den unge kvindes brutale ærlighed.

At Danniella Edwards Peugeot 207 havde fået et nyt batteri, to måneder før hun besluttede sig for at sælge den, var det mest positive, hun kunne komme i tanke om.

– Her er min 207 dødsfælde. Koblingen er stort set ikke forsvundet, for nu jeg kører og ikke engang trykker på speederen, så kører fandme selv.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Er ret sikker på at toppakningen er færdig – sikke en overraskelse. Den er i hvert fald blevet helt fedtet og gul.

Bilen er dog ikke det eneste, der får hårde ord med på vejen. Det samme gør Danniella Edwards eks-kæreste. En type hun faktisk også bebrejder for flere af bilens skavanker.

LÆS OGSÅ: Mekanikers annonce går viralt: “Pis af!”

Det skriver den engelske avis The Mirror, som så mange andre faldt over den brutalt ærlige annonce.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Der er ikke nogen rude i passagersiden på grund af min ekskæreste, der var et kæmpe pikhoved. Den har også masser af buler over det hele. Igen på grund af min ekskæreste, den lort.

– Jeg sælger den i en fart, da bilen ikke er andet end uheld og en stor lortespand.

– Du kan køre væk i den i dag, hvis du kan holde den ulidelige lyd af det plasticfilm, der dækker den ene rude og som larmer i vinden, uanset hvor høj musik du spiller, ud, skrev Danniella Edwards i salgsopstillingen.

Reklameblok:


Og selvom det ikke ligefrem lyder tillokkende, manglede der ikke tilbud bagefter. Tværtimod stod flere på det nærmeste i kø.

Måske ikke lige for at købe Peugeoten – som omregnet i danske kroner kostede små 2.000 kr. –  men kø var der.

– Hej Danniella. Jeg er ikke interesseret i din bil. Men jeg elsker din ærlighed. Det er det sjoveste, jeg har læst i lang tid, og jeg pissede næsten i bukserne af grin. Held og lykke med at sælge den 207’er! Må du ha’ bedre held næste gang, lød det bl.a. fra en som havde læst annoncen.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?