17-årig snuppet med 173 km/t – ‘han var heldig’

Foto: Max Fleischmann

Selvom den unge chauffør blev snuppet, skal teenageren nu alligevel være rigtig glad for ikke at være ældre.

I den amerikanske stat Virginia takseres alt, der er 20 miles (32 km/t, red.) over hastighedsgrænserne ikke efter færdselsloven. Men straffeloven. Dog kun for bilister over 18 år.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Af samme grund kan en bare 17-årig bilist prise sig lykkelig for ikke at have været ældre, da politiet spottede ham onsdag 21. december. Bag rattet af en Ford Mustang trykkede den 17-årige nemlig alt for hårdt på speederen.

Det gik med 173 km/t i en 65-zone, skriver politiet i Stafford County på Facebook. Faktisk gik det så hurtigt, at den første patrulje mistede den 17-årige af syne. Der måtte radiokontakt med andre patruljer i området til for at opsnuse den 17-årige igen.

Det lykkedes først omkring 5,6 miles – godt 9 kilometer – længere fremme. Her blev den 17-årige sigtet for at have kørt særligt hensynsløst, alt for hurtigt, med defekte bremser og i et ikke-registreret køretøj. Teenageren skal nu møde i retten 9. februar næste år.

Reklameblok: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk