Vild samling af 174 biler koster ingenting

En forladt bilsamling i London bydelen Tottenham er vurderet til blot 1 million pund

Eller det vil sige i hvert fald næsten ingenting. Vurderingen af de i alt 174 biler, som står i en lade i Londonbydelen Tottenham, er nemlig sat meget lavt.

Latterligt lavt vil nogen måske sige. Omvendt er der mulighed for at gøre en virkelig god handel, hvis man ellers kan finde noget spændende i laden.

Det seneste nye fra Tottenham er nemlig, at bilerne i laden har fået en samlet vurderingen. Men før vi når til, hvor mange kroner – eller rettere pund – der er biler for, bør du læse denne historie om en flok teenagere, der egentlig var ude for at lave ballade men i stedet fandt en forladt bilsamling.

Tilbage til samlingen i Tottenham og vurderingen af den. Samlingen blev opdaget, fordi byrådet i London har købt bygningen af bilernes ejer. Det har derfor sat skub i interessen, og nogle af bilerne er da også allerede solgt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men samlet set er der ikke værdier for mere en 1 million pund. Lige i underkanten af 9 millioner danske kroner. Omvendt begynder priserne også så lavt som 100 pund. Lige godt 900 danske kroner. Det for en noget træt Citroën Berlingo.

Ses vi til Auto Show?


Køberne må da også forvente, at ikke alt i samlingen står som suttede bolcher. Langt fra faktisk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk