VILDT SYN! 174 – meget støvede – biler fundet i lade

I en lade i London-bydelen Tottenham er 174 meget støvede biler dukket op. De er alle sammen til salg.

Det sker engang i mellem, og nu er det sket igen. Denne gang drejer det sig om et ladefund på 174 biler fra en privat samling.

Hvis man nogensinde har været i London-bydelen Tottenham – eller bare i nærheden – så har man været tæt på dette gigantiske ladefund.

Det skriver Carthrottle.

Okay, det er egentlig en privat bilsamling, som for første gang kan ses af offentligheden. Men! Hver og én af bilerne er til salg. Der skulle eftersigende ikke være nogen særligt eksotiske biler i blandt samlingen. Til gengæld er der vildt mange.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: 5 vilde ladefund vi ville ønske, vi havde opdaget

174 styk – helt nøjagtig. Og som det ses på billederne derfra, er alle biler godt støvet. At sige at de alle kræver en kærlig hånd, er en underdrivelse. Der skal vist flere til.

Ses vi til Auto Show?


Næppe noget efter 90’erne
Noget andet er, at størstedelen af bilerne er klassiske køretøjer. Der er ikke meget nyt at komme efter. I hvert fald ikke noget nyere end 1990’erne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
På Instagram-kontoen London Barn Finds ligger der et hav af billeder fra stedet, og er man til klassiske biler, er det ren guf. Altså hvis vi lige ser bort fra støvet.

Vi tæller blandt andet én BMW 2002 i bordeauxrød, adskillige Mercedes’er, en meget gul Fiat 500, en BMW E28 M5, en Landrover Lightweight, flere Porsche 911 – og vi kunne blive ved.

Alle biler kan køre
Det hele er til salg. Og man begynder billigt. En Citroen Berlingo står til 100 britiske pund. Det er godt 866 danske kroner. For den slags penge skal man nok ikke regne med noget vidunder.

Men igen – det har ingen heller nogensinde kaldt en Berlingo. Når det så er sagt, påstås det, at alle biler kan køre. Eller i hvert fald holde motorene i gang.

Hvor længe de mange biler har stået i laden, er uvist. Men et hurtigt kig i det engelske motorregister afslører, at nogle af bilerne har været på vejene så sent som i 2016.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk