VIDEO: Sur kvinde: “Hjælp! Min Audi TT hyler i hornet – hele tiden!

Hun er sur, og det forstår vi egentlig godt!


Vi ved snart ikke, hvad der er sjovest. At hornet faktisk hyler hele tiden. Eller at den britiske kvinde midt i alt larmen har haft overskud til at tænke over kameravinkler.

LÆS OGSÅ: Politiet tror, der er pillet ved bilen – “Det er ikke lovligt”

Det bemærkes i øvrigt også i kommentarsporet, hvor det er småt med råd og vejledning til den rådvilde bilejer. Hvad der helt præcist er galt, bliver vi aldrig – ligesom kvinden – klogere på i løbet af den 1 minut og 8 sekunder lange video.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men at hun er træt af den ‘hylende’ Audi TT, gør hun mere end tydeligt. For som hun siger – formentlig henvendt til personen bag kameraet: “Jeg har fandme ikke engang brugt den der bip-ting”.

Men skal vi være helt ærlige – og det skal man jo gerne i den slags situationer (selvom det altså er sjovt, red.) tyder meget på, at nogen har været lidt for kreativ med en kontakt.

@elliegrafton

Any mechanical advice would be great Just for you @bryan.jason x #brokencar #help

♬ original sound – Ellie Grafton

Se vores reklamer:


Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk