Politiet tror, der er pillet ved bilen – “Det er ikke lovligt”

Foto: Briana Tozour

Det er ikke lovligt, siger politiet, der nu er indblandet i sagen.

Tirsdag aften i denne uge fik lokalpolitiet i Holstebro en besynderlig henvendelse fra en 44-årige kvinde. Hendes bil, siger hun, opførte sig mærkeligt. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Kvinden har fortalt til politiet, at hendes bil pludselig dyttede, hver gang hun bremsede. Første gang, det skete, tænke kvinden ikke videre over det. Men da bilen blev ved med at dytte, når hun bremsede, blev undring til bekymring.

En nærmere undersøgelse af kvindens bil viste, at bremsepedalen på en måde var blevet forbundet med hornet i bilen. Præcis hvordan kommer lokalpolitiet ikke ind på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Over for avisen vil politiet dog gerne fortælle, at de er blevet indblandet i sagen, fordi ‘anordningen’ ikke er lovlig. Ordensmagtens foreløbig teori er, at nogen har rodet med kvindens bil, mens hun selv har været inde for at handle.

Politiet oplyser samtidig, at de ikke har set noget lignende før. Kvinden har heller ikke været i fare under den noget særprægede køretur.

Ses vi til Auto Show?


 

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk