Reklame:

VIDEO: Selvkørende bil kører fodgænger ned – var lige blevet ramt af en anden bil

En fodgænger kan skrive under på, at én ulykke sjældent kommer alene. For nylig blev hun ramt af ikke bare én men hele to biler. 

En kvinde har fået flere livstruende skader efter at hun blev påkørt to gange inden for ganske kort tid i den amerikanske by San Fransisco.

Først blev kvinden ramt af en bilist, kort efter blev hun kørt ned af en selvkørende taxa. For at gøre ondt værre havde redningsmandskabet, som kom kvinden til undsætningen, problemer med at få hende fri under den selvkørende taxa.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver avisen San Francisco Chronicle.

Ulykken sker knap to måneder efter, at bystyret i San Fransisco tillod føreløse taxaer at bevæge sig rundt i trafikken hele døgnet rundt og det på alle ugens syv dage.

LÆS OGSÅ: Bilforhandleren Jesper om nyt forbud: “Kun 1 procent af bilisterne vil gøre ulovlige biler lovlige”

Firmaet Cruise, der står bag de føreløse taxaer, afviser, at de har skyld i ulykken. Alligevel fortæller en talsmand til medierne, at man samarbejder med myndigheder om at kortlæggen årsagen til ulykken.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bilisten, der i første omgang ramte kvinden, er endnu ikke fundet, oplyser politiet i San Fransisco.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?