Annonce:

Tilbagekalder 127 biler på grund af ét klistermærke

Det amerikanske bilmærke Rivian har netop tilbagekaldt 127 biler, fordi de fra fabrikken ikke blev udstyret med klistermærker.

Et manglende klistermærke er grund nok til, at Rivian nu må tilbagekalde biler.

Omvendt mangler klistermærket, der ved en fejl ikke blev monteret fra fabrikken, i 127 biler. Klistermærket, som mangler, informerer om faren ved airbagen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Uden det er der større risiko for, at ejerne ikke er godt nok informeret om risikoen ved forkert placering af børn i bilen. Børn, der sidder i autostole vendt modsat kørselsretningen, er særligt udsatte.

Og af den grund skal klistermærket være der. Rivian kan altså ikke sno sig uden om at tilbagekalde de 127 biler, der både inkluderer SUV’en R1S og pickup’en R1T.

LÆS OGSÅ: Sker om to uger – Danmark gør populære biler dyrere igen

Selv siger bilmærket, at man i en periode fra 19. februar til og med 8. marts i år ikke er sikker på, at alle biler blev udstyret med klistermærket. Derfor skal bilerne nu en tur forbi et værksted.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tilbagekaldelsen er i småtingsafdelingen. Faktisk nærmer det sig det ligegyldige. Sådan behøver det dog ikke at være. Langt større alvorligheder kan gemme sig bag den slags.

Eksempelvis måtte Honda i december sidste år tilbagekalde så mange biler, at man frygtede at løbe tør for reservedele. Helt konkret drejer det sig om 2,6 millioner brændstofpumper, der kan være defekte fra fabrikken.

Og hos Audi i USA måtte man nogenlunde samtidig ud i at tilbagekalde 100.000 elbiler, fordi ejerne tilsyneladende er dumme nok til at lade dem op fra stik, som på ingen måde er egnet til den slags. Læs mere om det her.

Tilbage hos Rivian står det klart, at mærket efter flere tilløb gør klar til en lancering i Europa med en ny og billigere SUV. Modsat tidligere rygter er Danmark dog ikke umiddelbart på listen over lande med kommende forhandlere.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler