Reklame:

Bilforhandleren Jesper om nyt forbud: “Kun 1 procent af bilisterne vil gøre ulovlige biler lovlige”

Ifølge bilforhandlere er det et fåtal af bilisterne, der vil betale for, at deres ældre dieselbiler igen må køre i miljøzonerne.

Søndag 1. oktober 2023 blev godt 57.000 dieselbiler forbudt i de danske miljøzoner, som ligger i København, Odense, Aarhus, Aalborg og på Frederiksberg.

Bilerne, der er ældre dieselbiler, har nemlig ikke partikelfilter monteret. Og så er det altså slut med at besøge storbyerne plus Frederiksberg.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hvis altså ikke ejerne investere i et partikelfilter, og det er der kun meget få bilister der er interesseret i.

Ifølge administrerende direktør hos C.A Larsen, Jesper Larsen, er det kun mellem én til to procent af kunderne, der efterspørger partikelfiltre til ældre dieselbiler.

LÆS OGSÅ: Ny lov har ramt Karina og 57.000 bilister – “Jeg bliver væk”

Det fortæller han til TV2.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Årsagen? Partikelfilterne giver simpelthen ikke økonomisk menig. Et partikelfilter kan nemt koste 10.000 til 12.000 kr. Og det er mange af ejerne af de ældre dieselbiler ofte ikke interesseret i.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?