Annonce:

Ford bygger aldrig en elektrisk Mustang, lover direktør

Ser man bort fra elbilen Mustang Mach-E, bygger Ford aldrig en elektrisk Mustang som muskelbil, understreger mærkets direktør Jim Farley.

Han har allerede svoret, at Ford altid vil bygge en Mustang med V8-motor. “Om vi så skal være de sidste, der gør den slags,” lød det.

Og nu siger mærkets administrerende direktør, Jim Farley, at Ford aldrig vil bygge en strømdrevet muskelbil med navnet ‘Mustang’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Autocar.

Det er dog ikke det samme som at Mustangen forbliver det, den altid har været. Nemlig en bil med to døre. I et interview med mediet bemærker Farley, at han er interesseret i en Mustang med mere plads. Altså en model med fire døre.

LÆS OGSÅ: Populær Audi udgår af produktion – de sidste biler er på vej

– Vi vil aldrig bygge en Mustang, som ikke er en Mustang. For eksempel vil der aldrig være plads til en lille SUV med to sæderækker og et Mustang-logo på.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Men kunne vi undersøge andre Mustang-karosseriformer, såsom en firedørs udgave eller lignende? Jeg tror godt, vi kan. Så længe disse modeller har al den ydeevne og attitude, som den oprindelige har, lyder det fra Farley.

Her taler Ford-direktør muligvis for en direkte konkurrent til den nye Dodge Charger, der får både coupé- og sedan-former.

Ligesom den i øvrigt leveres som både elbil og med forbrændingsmotor. Det selvom Stellantis-mærket allerede har lagt de helt store V8-modeller i graven. Læs mere om det her.

Andre konkurrenter er Ford-direktøren ikke så sikker på, at han har lyst til at bide skeer med. Eksempelvis er han ikke meget for at give et bud på, om Ford har tænkt sig at give et bud på VAG-gruppens off-road-udgaver af Porsche 911 og Lamborghini Huracan.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

– Det er jeg ikke så sikker på, lød det fra chefen.

Men skal vi lige vende det med en firedørs Mustang igen, så har Ford faktisk gjort mere end bare tænkt tanken allerede. De har sågar tegnet den. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler