Annonce:

Tesla-ejere bruger våde håndklæder for at lade hurtigere

Vand og elektricitet er sjældent nogen god kombination. Nu gør en række Tesla-ejere alligevel forsøget.

De kaldte det ‘the wet-towel trick’. Altså Tesla-ejerne. Og det er bogstavelig talt, hvad der sker. Et trick med et vådt håndklæde.

Eller i hvert fald et fugtigt et af slagsen. Og ifølge InsideEvs virker det faktisk for Tesla-ejerne at lægge det fugtige håndklæde ned over grebet på en ladestander.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

På Teslas egne Supercharger-stationer er der ifølge mediet dokumenteret mindst to tilfælde, hvor et nedkølet håndtag får opladningen af en elbil til at gå hurtigere.

Tricket skulle især være nyttigt på de ældre Supercharger-ladere. Her er der nemlig ikke indbygget et køleelement. I stedet kan så meget som et varmt kabel/håndtag få selve ladestanderen til at sætte hastigheden ned.

LÆS OGSÅ: Over 10.000 elbiler skal have skiftet hele batteripakken

Men et køligt håndklæde på selve håndtaget skulle altså være nok. En Tesla-ejer melder om en ladning, der steg fra 60 kW til 90 kW. Mens en anden har oplevet, at det hele sprang fra 58 kW til 119 kW.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Kølige håndklæder og kortere ladetider til trods, viser nye undersøgelser, at heller ikke elbiler er fejlfrie. Faktisk melder deres ejere om flere problemer, end ejerne af en overraskende biltype har. Læs mere om det her.

Tilbage ved Tesla-ladestanderne notere InsideEVs sig, at tricket med det våde/fugtige håndklæde ikke virker på de nyeste Superchargere. Undtagen når man lade en Tesla Cybertruck. Altså en bil med et rigtig stort batteri.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler