Annonce:

Politiet beslaglægger bil ved lovligt biltræf

Midt- og Vestsjællands Politi slog torsdag aften ned på en bilist i forbindelse med et lovligt biltræf på Roskilde Havn.

Det var en anmeldelse om støj og hensynsløs kørsel, der torsdag aften fik Midt- og Vestsjællands Politi til at rykke ud til et lovligt biltræf i Roskilde.

På Roskilde Havn blev en 19-årig mand fra Herfølge sigtet for at overtræde færdselsloven, da han i en personbil kørte generende og forstyrrende.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Ifølge politiet var både motor og udstødning på bilen ulovligt konstruktivt ændret. Ligesom bilen kørte rundt uden nummerplade foran og med ulovlige forlygter. Politiet mener desuden, at bilen er sænket mere end det tilladte.

LÆS OGSÅ: Falsk politibil beslaglagt på vej til racerløb

Bilen er nu beslaglagt, så politiet kan få den nærmere undersøgt. Er der noget om mistanken, vil politiet gå efter at få den 19-årige til at betale regningen for at få den lovliggjort.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er ikke første gang, biltræffet på Roskilde Havn er i både mediernes, politiets og politikernes søgelys. Tilbage i december sidste år stemte Enhedslisten i kommunens byråd dog imod at forbyde træffet.

Imod et forbud lød det blandt andet, at kommunen ikke skal bestemme, hvad der er ‘god og dårlig kultur’ i byen. Læs mere om det her.

Tilbage på havnen i Roskilde var den 19-årige bilist ikke den eneste, der fik en hilsen fra politiet med hjem. Flere patruljer havde indfundet sig til træffet. Det betød bl.a., at en 33-årig motorcyklister blev sigtet for at køre mindst 70 km/t i en 50-zone.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler