Annonce:

Nu forsvarer han Kevin Magnussen efter kritik

Kevin Magnussen er kommet på glatis hos mange, der ikke bryder sig om danskerens måde at køre på i Formel 1. Nu forsvarer holdkammeraten, Nico Hulkenberg, ham.

Kevin Magnussen ligger lige på grænsen.

Danskeren er kun få point fra at blive bandlyst fra et Formel 1-løb på grund af de mange strafpoint, han har samlet sammen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Magnussens kørsel har da også vakt kritik fra både teamchefer og det øvrige felt af Formel 1-kørere, men nu springer holdkammeraten Nico Hulkenberg til med et forsvar.

For, som Hulkenberg siger i et interview forud for weekendens løb i Italien, forstår han ikke hele balladen, der er omkring K-Mag.

LÆS OGSÅ: Særlig fotovogn fælder 117 bilister på samme vej

– Alle ved, at Kevin Magnussen er en af de hårdeste fyre at overhale blandt kørerne, og jeg forstår ikke al balladen omkring det, hvis jeg skal være ærlig, lyder det fra Hulkenberg ifølge Motorsport Week.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Samtidig mener K-Mags tyske holdkammerat, at man i dag vil kunne se på flere af de situationer, Magnussen er blevet straffet for, og komme til en anden konklusion.

– Jeg tror, vi kunne gense noget af det og sandsynligvis omstrukturere det, lyder det fra Hulkenberg der fra næste sæson er at finde i Sauber-garagen.

Nico Hulkenberg er dog ikke den eneste kører i det nuværende Formel 1-felt som er sprunget til med et forsvar af danskeren. I McLaren-garagen bliver Kevin Magnussens kørsel ligefrem kaldt ‘klog’. Læs mere om hvordan det hænger sammen her.

Læs flere spændende nyheder fra og om motorsportens verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler