Annonce:

Ford tilbagekalder 5.000 biler der måske ikke kan repareres

Det er ikke kun i USA, at Ford tilbagekalder biler. På vores bredegrader har mærket begået fabriksfejl som måske ikke kan rettes.

Ford kan have begået så alvorlige svejsefejl på 5.000 fabriksnye udgaver af varevognen Transit, at den muligvis ikke kan rettes. En mulighed er at skrotte bilerne.

Det skriver tyske Auto Motor und Sport.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilerne er solgt i flere forskellige lande i år. Ligesom bilerne er fra dette og dele af sidste års produktion. Fejlen ligger i selve rammen, som muligvis ikke er svejst godt nok.

Derfor skal Fords teknikere nu gennemgå samtlige af de tilbagekaldte biler for fejl. Det er ifølge det tyske medie chassiset på bilerne, som Ford også tilbyder til ombygningen af autocampere, der er ramt af den dårlige svejsning.

LÆS OGSÅ: Island indfører særlig skat kun elbil-ejere skal betale

Ford oplyser, at fejlen er blevet konstateret på bilmærkets fabrik i den tyrkiske by İzmit. Det drejer sig om biler, der er kørt af samlebåndet i perioden fra 25. oktober 2023 til 19. februar 2024.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På grund af stålkonstruktionen i bilen er der en risiko for, at svejsefejlen ikke vil kunne repareres. Er det tilfældet, skal bilerne kasseres. Altså skrottes. Ifølge det tyske svar på Færdselsstyrelsen kører godt 1.000 af bilerne rundt i vores naboland.

Den måske fatale fejlsvejsning er ikke Fords eneste hovedpine i øjeblikket. Faktisk har intet andet bilmærket udstedt så mange tilbagekaldelser i løbet af 2024. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler