Annonce:

Trods millionbøde trækkes dansk p-selskab i Landsretten

Parkeringselskabet EasyPark har allerede fået en bøde på halvanden million kroner i byretten. Men nu vil Forbrugerombudsmanden anke dommen.

Forbrugernes vagthund Forbrugerombudsmanden vil ikke finde sig i den dom, som den danske afdeling af p-selskabet EasyPark har fået.

P-selskabet skal betale en bøde på halvanden million kroner for at have overtrådt markedsføringsloven. Men fordi overtrædelserne ligger flere år tilbage, kan selskabet kun dømmes efter gamle regler med en mindre strafferamme.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men Forbrugerombudsmanden er ikke enig i byrettens udlægning af sagen. Derfor er Procesbevillingsnævnet blevet bedt om en godkendelse af, at sagen kan fortsætte i Landsretten.

Det oplyser Forbrugerombudsmanden i en pressemeddelse.

LÆS OGSÅ: Sker om to uger – Danmark gør populære biler dyrere igen

– Jeg er ikke enig i den fortolkning af markedsføringslovens såkaldte transaktionsbegreb, som Retten i Lyngby har lagt til grund, og derfor mener jeg også, at der er behov for, at landsretten får lejlighed til at tage stilling til sagen, lyder det fra forbrugerombudsmand Torben Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Retten i Lyngby idømte tilbage i april EasyPark en bøde for ikke at være gode nok til at informere bilister om et gebyr i forbindelse med brugen af appen, der betales for parkering.

Selv har p-selskabet ikke mange kommentarer til dommen. Firmaet mener dog, at man har lavet ‘adskillige ændringer’ i forhold til det, det nu er dømt for.

– Vi har noteret os dommen fra Retten i Lyngby. Sagen vedrører en gammel version af appen, og vi har lavet adskillige forbedringer siden dengang, skriver Lotte Wøldiche Præstgaard, der er Regional Director – Nordics & Netherlands – hos EasyPark i et svar til DR.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler