Annonce:

Polestar får ny advarsel – bliver smidt af børsen om 60 dage

Det kinesiske bilmærke Polestar har fået en ny advarsel, fordi børsen i New York endnu ikke har modtaget et årsregnskab.

Polestar har 60 dage at løbe på. Men så er det også ud. Altså ud af aktiehandlen på børsen i New York.

Så kontant er advarslen, fordi Polestar endnu ikke – og inden for den oprindelige tidsfrist har afleveret årsregnskabet for 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Reuters.

Helt konkret har Polestar ikke – inden for den aftalte tid – afleveret sit årsregnskab hos de amerikanske myndigheder, der regulerer børshandel, og det er imod reglerne.

LÆS OGSÅ: Danmarks billigste nye bil er en 11 år gammel Mitsubishi

Polestar har ad flere omgange undskyldt sig med, at man ville forsinke offentliggørelsen af årsregnskabet og resultatet af første kvartal i 2024. Senest skete det i april.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I en pressemeddelelse skriver Polestar, at man er ‘fast besluttet på at opfylde sine forpligtelser over for Nasdaq-børsen, og at man vil offentliggøre årsregnskabet,’så snart det er muligt’.

Det er dog ikke sikkert, at Polestar ryger af børsen, hvis ikke regnskabet er offentliggjort om 60 dage. Der er nemlig endnu en sikkerhedslinje i form af 180 dage, som bilmærket kan få for at stable et regnskab på benene.

Et er regnskabet, noget andet er, hvad Polestar rent faktisk skriver i det. De første tre måneder af 2024 har ikke været noget hurraråb at skrive hjem om.

Ikke bare har Volvo skilt sig af med mærket, som skylder 20 milliarder svenske kroner i produktionsomkostninger. Salget er også sløjt. Faktisk faldt det med hele 40 procent.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Fra januar til og med marts i år er det kun lykkedes Polestar at sælge 7.200 biler. Og det er ikke kun i Danmark, men på alle markeder, hvor Polestar er til stede.

Alligevel tror mærkets ledelse på, at de kommende Polestar 3 og 4-modeller kan redde hele forretningen. Omvendt vil den administrerende direktør Thomas Ingenlath nu ikke længere udelukke en model, som ikke kun kører på strøm. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler