Annonce:

Sidste år tjeneste Ferrari næsten 1 millioner kroner pr. bil

Ingen anden bilforretning i verden går lige så godt som Ferraris. Mærket fra Maranello skovler rekordmange penge ind på gadebilerne.

Det er meget muligt, at Ferrari tørster efter VM-titler i Formel 1. Men på offentlig vej er mærket fra Maranello ubetinget verdensmester.

I hvert fald, når det kommer til at tjene penge på gadebiler. I 2023 havde Ferrari en omsætning alene fra gadebilerne på hele 41,3 milliarder danske kroner. Det er en stigning på 17 procent i forhold til året før.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men der er flere gode nyheder fra den kant. Når man tager antallet af leverede biler i betragtning, 13.663 af dem, svarer det til en omsætning på 3,09 millioner kroner pr. bil.

Det oplyser Ferrari på sin egen hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Henrik Fisker har mistet kontrollen med sit bilmærke

Så er der driftsresultatet. Altså Ferraris egentlige overskud fra driften. Der var 11,5 milliarder kroner at hente på den konto. Eller 830.000 kroner pr. bil. Det højeste overskud i bilindustrien.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

For at tjene endnu mere lægger Ferrari nu flere kræfter i det særlige Tailor Made-program, som lægger vægt på i stadig større grad at skræddersy den enkelte bil til den enkelte kunde.

Og hvis vi lige skal runde Ferraris ansatte, har de absolut intet at frygte. Den firedørs Purosangue er udsolgt flere år ud i fremtiden. Og ordrebogen for det øvrige modelprogram er allerede fyldt i hele 2024.

Noget de ansatte nyder godt af. Det hårde arbejde udløser nemlig vilde bonusser. Læs mere om hvordan mærket forkæler sine ansatte her.

Succesen i Maranello står i skærende kontrast til, hvordan det generelt går i bilindustrien. Her tegner sig et billede af bilmærker, der må vende hver en sten for at finde besparelser. Senest er det kommet frem, at Mercedes dropper udviklingen af flere elbiler. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Ander bilmærker er ved at dø. Blandt andet forventes det, at Henrik Fisker om bare ganske få dage meddeler, at hans bilmærker – Fisker Inc. – går konkurs på grund af økonomiske problemer.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler