VIDEO: Er det her den hurtigste ulykke på Nürburgring nogensinde?

Ni sekunder. Så sad der en Mercedes C63 i autoværnet på Nürburgring. Faktisk nåede bilen ikke engang ud på banen, før ulykken skete.

Ni sekunder. Så sad der en Mercedes C63 i autoværnet på Nürburgring. Faktisk nåede bilen ikke engang ud på banen, før ulykken skete.

Nürburgring er Tysklands – måske verdens – mest berømte racerbane. Og det skal man spøge med. Banens højhastighedsstrækninger og skarpe sving – dem er der 154 af – gør banen til en utrolig udfordring for nybegyndere og amatørchauffører, hvilket resulterer i en masse ulykker hvert år.

Selv for de mest erfarende er ‘Ringen’ en udfordring.

Lige denne ulykker er dog blandt de typiske ‘Ring-hændelser’. Denne optagelse er delt af youtuberen Misha Charoudin, der også lever af at være baneinstruktør.Klippet viser med alt tydelighed, hvad der sker, når man har for talt med at sende for mange kræfter ud gennem baghjulene.

Sad i autoværn med det samme
I det korte klip kører Misha i en Porsche bag et par andre biler. Men inden, de overhovedet kommer ind på banen, snurrer en Mercedes C63 AMG længere fremme rundt, da han er på vej ud mellem slalomkeglerne på den absolut første del af banen.

Det værste (for bilisten) er, at banen ser ud til at være tør. Så der er ikke meget andet end manglende evner bag rattet at bebrejde her.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk