VIDEO: Gut bygger rigtigt instrumentbord til Audi RS6-modelbil

Den til dato mest blæret modelbil vi nogensinde har set.


Det er ikke mange dage siden, at vi her på boosted.dk kunne fortælle om tyske Jakob Michels evne til at ombygge modelbil med de vildeste lys-detaljer.

Her er levende lys for alle pengene – og nu er den tyske modelbygger på banen igen. Denne gang har han kastet sig over instrumentbordet til en 1:18-udgave af Audi RS6 C7.

Det er småt, må vildt blæret, at han har formået at få liv i modelbilens infotainment-systemet. Nej, det er ikke bare et klistermærke med omdrejningstæller og speedometer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det er en Audi RS6 i Minichamps, som Jakob har tryllet om til måske den mest blærede modelbil i verden

Skærmen i midten kan udover at lyse og så vise forskellige beskeder. Ja, så kan det da godt være, du skal have luppen fremme for at læse dem. Men det virker!

LÆS OGSÅ: Lucas drømmer om en Ferrari-V8 i sin BMW E30

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Af beskrivelsen til videoen, som du kan se herunder, fremgår det, at skærmen kun kan vise sort-hvid-farve som rullende tekst, men at det også kan vise ” crazy old looking videos”. Så, ja – i teorien kan du se Fast 10 i denne 1:18-Audi, når filmen får premiere til maj næste år..

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk