Super Snake Speedster er 825 hk uden tag!

Shelby American fejrer, hvad der kunne have været grundlægger Carroll Shelbys fødselsdag nummer 98 med en helt speciel Ford Mustang.

Sig Speedster, og de fleste vil formentlig tænke på en Porsche 911 med pukkelformer. Men i USA kan de altså også. Shelby kan i hvert fald.


Og derfor eksisterer Shelby Super Snake Speedster. Godt nok kommer der kun 98 eksemplarer. Men den vanvittige muskelbil er her. Og med de samme 825 hestekræfter og 1.085 Nm, som coupe-udgaven har, burde der være rigelig med mulighed for vind i håret.


Som speedster går bilen en anelse langsommere fra 0-100 km/t, fordi taget mangler. Omvendt er manuelt gear stadig en mulighed. Er man mere cruiser-typen, er et otte trins automatgear løsningen.

Uanset hvad går samtlige hypper dog direkte i baghjulene, som de bør i en Mustang.

Dog er ting som widebody-kit og bane-opstrammet undervogn ekstraudstyr. Hvilket det faktisk også er, hvis Shelby skal fjerne bagsæderne inden levering. Men nøøøj, en vogn!

Pris? 80.000 dollars. Altså alene for ombygningen. Udgangspunktet, en Shelby GT500 skal du have købt i forvejen.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk