Reklame:

Saksedørene vender tilbage – “Forventer klart vild MG kommer til Danmark”

Saksedøre, Lambo-døre. Den slags har mange navne – og nu er de at finde på en MG. En bil der også kommer til Danmark.

Den danske MG-importør kalder ‘et spændende’ kapitel i mærkets historie, at man netop har en elektrisk sportsvogn i Shanghai. MG Cybster hedder den. En bil der markerer noget af en genkomst for det i dag kinesiske mærke.

Ikke siden den vilde MG XPower SV, der havde en 5-liters Ford V8-motor mellem forhjulene – har mærket haft en heftig sportsvogn på programmet. Dengang blev der produceret bare 78 biler, hvoraf den sidste blev sendt af samlebåndet i 2005.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Ud over navnet vil MG absolut intet sige om Cybster. Til Boosted.dk har MG Danmark da også kun ville sige, at ‘man har en klar forventning, om at Danmark også i den henseende er en del af Europa’.

Men faktisk ved vi allerede temmelig meget om teknikken i den nye MG. Det har de kinesiske myndigheder – helt præcist landets industriministerium – nemlig ladet sive ud.

LÆS OGSÅ: Nu sker det – danske elbil-ejere risikerer at tabe SINDSSYGT mange penge

Der er tale om en bil i minimum to udgaver. Den mest potente får firehjulstræk og op mod 530 hestekræfter fra to elmotorer. Mens basis-udgaven får en enkelt motor, baghjulstræk og godt 315 hestekræfter.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?