Sælges samlet – 11 supersjældne JDM-ikoner søger ny ejer

Spørger du pænt, kan du nok godt få lov til at købe dem enkeltvis. 


Det er ikke hver dag, at en Nissan Pulstar GTi-R dukker op med et til salgskilt i forruden. Og da slet ikke i selskab med en Nissan R32 GT-R og ni andre ikoner fra Japans bilhistorie mellem 1990 og 1996.

Men jo – de elleve biler her findes. Og de skal snart på auktion. Den lille Pulstar har angiveligt tilhørt en tidligere direktør hos Nissans tunerafdeling Nismo. Mange kilometer er det dog ikke blevet til på de sidste 32 år.

Faktisk er der bare registeret 4.700 kilometer på speedometeret. Er du mere til Honda, Toyota eller Subaru, burde der også være noget at komme efter. Samlingen tæller blandt andet end en af de bare 480 Honda NSX-R, som blev bygget til det japanske marked i 1992.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Eller hvad med en Mitsubishi Lancer Evolution? Modellen er der tilmed to af. En i rød, en anden i hvid. Hvis du ikke kan bestemme dig så køb begge!

Kronjuvelen i samlingen er dog den hvide Nissan Skyline R32 GT-R. Det er i hvert fald den, forhandleren, som råder over samlingen, forventer at hente det højeste bud på. Bilen er én af bare 63 V-Spec II N1-biler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Helt præcist blev den bygget som eksemplar nummer 35. Og som om historien i sig selv ikke er nok, er bilen med sølle 8.000 kilometer på tælleren næsten som ny. Bilerne sættes snart til salg på Bring a Trailer, og der forventes en voldsom budkrig.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilerne

 

Reklame:

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk