Sådan blev Jonathan snydt af grådig bilsælger

Jonathan Fredricks blev sidste år snydt for næsten 10.000 dollars i en bilhandel der gik helt galt - heldigvis sprang en noget mere hæderlig bilforhandler til.

Et mareridt af en bilhandel har fået nu en lykkelig slutning for 17-årig Jonathan Fredricks. 


I alle brancher findes der brodne kar. 17-årige Jonathan Fredricks løb desværre ind i et af de mest betændte, da han sidste år købte sig en Mazda CX-5 efter et besøg hos en forhandler i Texas.

Den dengang 16-årige Jonathan Fredricks havde sparet 10.000 dollars svarende til 75.000 kr. op. Men da han ikke kunne finde en bil hos forhandleren, som han brød sig om, tilbød sælgeren at springe ind med en lidt alternativ redning.

Jonathan Fredricks kunne købe sælgerens egen bil – en Mazda CX-5 fra 2016 – hvis han ville. Og det ville Jonathan Fredricks. Prisen, de blev enige om, lød på 9.800 dollars. Men her hoppede kæden desværre af på grummeste vis. Det skriver Jalopnik.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Uden hverken bil eller penge
Det viste sig nemlig, at bilsælgeren slet ikke var færdig med at betale af på lånet i Mazda’en. Faktisk var han helt stoppet med at betale af på bilen.

Derfor hentede bilens reelle ejer – en anden forhandler – Mazada’en hos teenageren ganske kortet efter ‘købet’. Tilbage stod Jonathan Fredricks uden bil eller de 9.800 dollars.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Tilbage i april i år fik det hele dog en lykkelig slutning, da en helt anden forhandler sprang til efter at have læst om teenagerens situation. Her tilbød man Fredericks en Kia Soul ‘kvit og frit’.

– Fordi det er det rigtige at gøre, lød det tilbage i april.

PR-stunt eller ej. 75.000 kr. er meget for en knægt på 18 år, og han er garanteret lykkelig for at være på vejene igen. Denne gang noget mere sikkert end før.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk