Renault Arkana er den nye SUV coupé – her er de danske priser

Renault Arkana

Den nye Renault Arkana, der kommer til Danmark til sommer, begynder ved 278.990 kr. for en meget veludstyret version.

Renault Arkana – den velformede SUV Coupé – kommer til Danmark i løbet af juni måned. Priserne er netop blevet bekræftet og begynder ved lige under 279.000 kroner for en veludstyret version med 140 hk turbo benzinmotor.

Arkana fås også som E-TECH version – hybrid med 145 hk og EDC gearkasse. Her begynder priserne ved 290.990 kr.


Zen versionen er som standard udstyret med fuld LED lygter, P-sensor for og bag, Easylink multimediesystem med 7 tommer skærm, Apple Carplay og Android Auto og 17 tommer alufælge. Går man op i Intense-versionen får man blandt andet 10,2 digital førerskærm og spejling af navigation, 9,3 tommer multimedieskærm, fuld LED for og baglys, bakkamera, trådløs mobil opladning og 18 tommer fælge.

Det vil også være muligt at bestille bilen i RS trim. Det vil sige i sportsoutfit. Denne mulighed eksisterer udelukkende for hybridversionen. I RS line får man yderligere sorte læder/alcantarasæder med røde syninger, RS line sportssæder, RS line interiør og RS line skørter for og bag. Prisen for RS Line versionen er 331.990 kr.

Renault Arkana

Den nye Renault Arkana er otte centimeter længere end Renault Kadjar og tre centimeter bredere. Også indenfor er det bedre rummelighed med 41 liter mere bagageplads i bagagerummet.

Men den er ikke blot større end Kadjar – den har også et markant andet design – et design, der ellers kun har været forbeholdt premium-mærker.

Arkana har de maksimale fem stjerner fra EuroNCAP, og er udstyret med den seneste generation af aktive sikkerhedssystemer. Blandt andet er den udstyret med ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), motorvejs- og trafikassistent, skiltegenkendelse, blind spot warning og lane keeping assist.

Derudover er den også udstyret med Active Emergency Braking, der kan bremse for cyklister og gående, hvis føreren ikke når at reagere. For at hjælpe føreren er der også 360 graders kamera, 100 % LED forlys og rear view mirror.

Priser:
TCe 140 EDC Zen 278.990 kr.
E-TECH 145 Zen 290.990 kr.
TCe 140 EDC Intens 297.990 kr.
E-TECH 145 Intens 309.990 kr.
E-TECH 145 R.S. Line 331.990 kr.

Renault ArkanaKasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk