Reklame:

Red Bull afviser: Ham har vi ikke plads til

Skulle det kommer til en skilsmisse mellem Mercedes og Lewis Hamilton, skal den syvdobbelte verdensmester ikke regne med at finde et sæde hos Red Bull.

Flere ting peger på, at Mercedes’ Formel 1-garage er ved at slå revner. Holdets syvdobbelte VM-vinder Lewis Hamilton har sagt, at ingeniørerne ikke har lyttet til de indput, han er kommet med op til 2023-sæsonen.

LÆS OGSÅ: Lagde drift-video på Youtube – 7 biler beslaglagt i nat

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Og på sin side har teamchef Toto Wolf offentligt sagt, at han ikke vil blive sur, hvis Lewis Hamilton finder et andet sædet.

Det sæde skal Hamilton dog ikke regne med, at Red Bull står klar med. Faktisk afviser teamchef Christian Horner det blankt. Teamchefen anerkender dog Hamiltons meritter i sporten.

– Hamilton har opnået noget ekstraordinært i Formel 1. Men vi er meget glade for vores to nuværende kørere. Jeg kan ikke se, hvor vi skulle få plads til Lewis, lyder det afvisende i et interview med Sky Sports.

Og selvom Mercedes mere eller mindre allerede har afskrevet muligheden for et mesterskab i 2023, er Christian Horner ikke så skråsikker.

Reklameblok:
– De (Mercedes, red.) skal nok få styr på deres problemer. Vi vil i hvert fald ikke afskrive dem endnu.

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?